پزشک هستید ؟ ثبت نام کنید
پشتیبانی 02191691035
Support

درمان صرع در کودکان

درمان صرع در کودکان

درمان صرع در کودکان

1 سال پیش


داروهای بسیاری برای درمان صرع در کودکان وجود دارد و پیشرفت هایی که در سال های اخیر انجام گرفته است تغییرات بسیاری را در داروهای مصرفی ایجاد کرده است. 9 داروی جدید در دهه اخیر در دسترس بوده است. ولی این بدین معنا نیست که داروهای جدید برای درمان صرع بهترین هستند. داروهای جدید کمک های بسیاری کرده است ولی هیچ معجزه واحدی برای درمان صرع وجود ندارد. به بیان دیگر هیچ داروی واحدی وجود ندارد. 
تنها برخی از بیست دارویی که برای درمان صرع به کار می رود به تائید سازمان غذا و داروی آمریکا در آمده است و برای کودکان مناسب است. باید در بررسی داروهایی که برای صرع به کودکتان می دهید احتیاط کنید و در مورد ایمن بودن داروها برای کودکان بررسی های لازم را انجام دهید. 

 

انواع داروهای صرع در کودکان


داروهای مختلفی برای درمان صرع در کودکان وجود دارد که با توجه به میزان شدت بیماری برای کودک تجویز می شود. کاربامازپین، دیلانتین و والپروت همگی جزء داروهای متداول برای درمان صرع هستند. از عوارض جانبی این داروها می توان به مشکلات معده و خستگی اشاره کرد. یکی از عوارض جانبی قرص دیلانتین رشد موهای زائد است. در صورتی که تشنج اتفاق نیفتد با داروهایی مانند دپاکوت، دپاکن و زارونتین می توان بیماری را کنترل کرد. برخی از داروهای ضد تشنج مانند دپاکوت به عنوان درمانی یکنواخت برای کودکان در نظر گرفته شده است. به این ترتیب کودک تنها از این دارو استفاده می کند. تنها یک عدد از این قرص در روز کافی است بنابراین یادآوری آن ساده است. 

عوارض جانبی داروهای ضد تشنج


-    غم و ناراحتی
-    دو بینی
-    سرگیجه
-    بی قراری پاها
-    راش پوستی
عوارض جانبی که تداول کمتری دارند هم شامل افسردگی، حساس شدن، بیش فعالی و ... در کودکان دیده می شود. بسیاری از داروهای ضد تشنج باعث عوارض جانبی می شوند و در مورد این عوارض باید با پزشک مشورت شود. هرگونه عارضه جانبی باید بررسی شود. مخصوصاً در مواردی راش پوستی که واکنش آلرژیک خطرناکی است، باید سریعاً به پزشک مراجعه شود. 

چه مقدار دارو برای درمان صرع کودکان مجاز است؟


چه میزان دارو باید مصرف شود؟ میزان داروی مورد نیاز در کودکان مختلف متفاوت است. قانون خاصی برای میزان مصرف دارو وجود ندارد و دوز مصرفی در کودکان متفاوت است. با تغییر داروها و دوز مصرفی می توان مناسب ترین نوع دارو و دوز دارو را سنجید. 
منبع : https://www.webmd.com/epilepsy/medicines-for-children-with-epilepsy#2
 

تمامی حقوق مادی و معنوی برای ماوراطب ( سپهر گستر ماوراطب ) محفوظ می باشد