اگر پیش از این در حادثه خودرو بوده اید، می دانید که کل روند چگونه استرس زا می باشد. تصادفات اتومبیل می تواند موجب فشار روانی و احساسی فراوانی شود. وقتی رانندگی منبع درآمد شماست، این مسائل حتی بدتر خواهد شد.
1- نوسانات خلقی
2- گریه کردن
3- از دست دادن اشتها
4- خشم
5- اضطراب
6- بی خوابی
7- از دست دادن علاقه به فعالیت های عادی
این علائم می تواند تاثیری منفی بر روی زندگی شما داشته باشد. برای برخی افراد این علائم کوتاه مدت هستند، اما برای برخی دیگر، این علائم بخشی کلیدی از زندگی آنها می شوند.
بسیاری از حوادث رانندگی به دلیل حواس پرتی و پریشانی اتفاق می افتند که مطابق آمار در سال 2015 تعداد 3،477 نفر کشته و 400،000 نفر زخمی شدند.
حتی زمانی که یک حادثه اشتباه شما نیست، می تواند استرس ذهنی و احساسی در شما ایجاد کند. استرس ذهنی یک مساله بسیار جدی است و می تواند منجر به اختلال استرس پس از سانحه شود. این تنش ها ممکن است منجر به علائم زیر شوند:
1- تجدید خاطرات پس از حادثه
2- برگشت به عقب
3- کابوس ها
4- افسردگی
5- گوشه گیری
6- پریشانی احساسی
برای برخی از رانندگان، استرس ذهنی می تواند منجر به اجتناب از رانندگی شود. فرد ممکن است حتی نخواهد مجددا سوار یک خودرو شود زیرا به آنها این حادثه را یادآوری خواهد کرد.
زمان کمک می کند تا بسیاری از افراد بر استرس های احساسی و ذهنی خود غلبه کنند، اما برای عده ای دیگر، زمان همه چیزی نیست که آنها نیاز دارند. وقتی علائم شدید هستند، شما احتیاج دارید:
1- پیگیری منظم درمانی را دنبال کنید.
2- برای بازگشت به زندگی روزانه نیاز به کمک دارید.
3- ممکن است نیاز به مصرف دارو داشته باشید.
اثرات درازمدت بر روی یک فرد قابل توجه می باشد و کودکان سه تا سه ساله که در حادثه بوده اند از آسیب های ذهنی ناشی از حادثه رنج می برند. همچنین آسیب روحی و روانی می تواند تا یک سال و گاهی بیشتر طول بکشد.
1- با دوستان و خانواده صحبت کنید.
2- سعی کنید حالت طبیعی خود را حفظ کنید.
3- فعال بمانید.
https://www.side.cr/emotional-and-mental-stress-after-a-car-accident/