جراحی بینی اصولا به منظور رفع مشکلات ظاهری انجام می شود. گاهی ممکن است این مشکلات به دلایل مختلف از جمله عدم تبحر جراح، عدم مراقبت های لازم بعد از جراحی بینی، وارد شدن آسیب در یک صانحه و ... ایجاد شود. بنابراین یکی از رایج ترین سوالاتی که پرسیده می شود آن است که چه زمانی برای جراحی بینی ترمیمی مناسب است؟ خطرات و عوارض عمل ترمیمی بینی چیست؟
به هر دلیلی اگر احساس نیاز برای جراحی ترمیم بینی را در خود حس کردید، در گام اول باید یک جراح ماهر انتخاب نمایید که با تجربه و مهارت بالا اقدام به جراحی بینی شما نماید. زیرا جراحی بینی ثانویه بسیار حساس بوده و باید به بهترین شکل صورت گیرد.
پوست نقش مهمی در جراحی بینی ایفا می کند، اگر در جراحی بینی اولیه بافت پوست دچار آسیب فراوان شده باشد، در نتیجه باعث ایجاد مشکل در جراحی بینی ثانویه می شوند.
قبل از عمل ترمیمی بینی چه اقداماتی باید انجام بگیرد؟
• آزمایش های قبل از جراحی بینی باید تکرار شود .
• اگر جراح خود را تغییر می دهید، تمام اطلاعات جراحی بینی قبل را باید در اختیار جراح جدید قرار دهید.
• 8 ساعت قبل از جراحی چیزی میل نکنید.
• از دو هفته قبل استعمال دخانیات ممنوع است.
• از یک ماه قبل از جراحی بهتر است مشروبات الکی استفاده نکنید.
• در زمینه داروهای مصرفی خود به جراح اطلاع دهید.
جراحی بینی نیز مانند تمامی جراحی های انجام شده، دارای عوارض می باشد. خونریزی، عفونت، واکنش به بیهوشی و ... از عوارض این جراحی است.
باید توجه داشته باشید که اگر جراحی توسط یک فوق تخصص پلاستیک که بسیار ماهر و با تجربه است، صورت گیرد، در نتیجه عوارض احتمالی بسیار کم می باشد.
در صورتی که بعد از گذشت یک سال از جراحی بینی، همچنان مشکل اساسی با بینی خود دارید، می توانید برای انجام جراحی ترمیمی بینی به یک جراح پلاستیک مراجعه نمایید. اگر شما قبل از یک سال برای جراحی بینی ثانویه اقدام نمایید، اصولا جراح این کار را نمی پذیرد، زیرا بافت های بینی که طی جراحی اولیه دستکاری شده نیاز به استراحت دارند.
اما گاهی ممکن است حتی در روز های اولیه بعد از جراحی بینی نیز جراحی ترمیمی بینی انجام شود که اصولا به دلیل مشکلات شدید تنفسی، مشکلات بزرگ در تیغه بینی و سایر موارد مشابه می باشد.