پزشک هستید ؟ ثبت نام کنید
پشتیبانی 02191691035
Support
moon-solid
تاریک
روشن

توصیه های مهم به بیماران رفلاکس معده

توصیه های مهم به بیماران رفلاکس معده

توصیه های مهم به بیماران رفلاکس معده

1 سال پیش



طی سال های اخیر رفلاکس یا ترش کردن مثل خیلی از بیماری های گوارشی شیوع زیادی پیدا کرده است . همچنین امروزه شیوع مصرف غذاهای چرب در میان مردم افزایش یافته است و به همین منظور دلایل مهم این بیماری عدم فعالیت، چاقی و اضافه وزن زیاد است .

 


رفلاکس به خودی خود به موجب آنچه در مراحل اولیه برای بیمار به وجود می آورد، این است که کیفیت زندگی را پایین می آورد . لذت خوردن را از بین می برد و بسیار آزار دهنده است اما همین بیماری در طی زمان می تواند یکی از ریزفاکتورها و عوامل شروع سرطان مری و معده باشد . 
بنابراین آنچه موجب نگرانی ما می شود، زمان طولانی این بیماری است که می تواند فرد را در معرض بروز سرطان مری قرار دهد . بنابراین فردی که از بیماری ترش کردن رنج می برد، باید این را بداند که احتمالا یک بیماری مزمن و طولانی مدت دارد و چنان چه درمان مناسب صورت نگیرد می تواند منجر به وضعیت خطرناک تری شود .
در صورتی که همراه با ترش کردن علائمی دیگری همچون بلع دردناک، احساس فرورفتن لقمه در پشت جناق سینه یا گیر کردن غذا در مری و کاهش وزن داشته باشید، می تواند موجب نگرانی و نشان دهنده بروز عوارض رفلاکس یا ترش کردن باشد و لزوم این را می رساند که بیمار باید هر چه سریع تر به متخصص گوارش مراجعه نماید و تشخیص صحیح را از طریق روش های تشخیصی که پزشک فوق تخصص گوارش در اختیار دارد، دریافت کند و درمان مناسب صورت بگیرد .

 

 عوامل تشدید کننده رفلاکس معده


عوامل زیادی موجب تشدید بیماری رفلاکس معده می شود که عبارت است از: سیگار کشیدن، مشروبات الکلی، مصرف غذاهای چرب می شود .

 

توصیه های مهم به بیماران رفلاکس معده


متخصص گوارش به افراد بیمار رفلاکس معده توصیه می نماید که از مصرف بیش از حد قهوه پیشگیری نمایند . سعی نمایند با معده خالی به خواب روند و شام خود را چند ساعت قبل از خواب میل کنند . همچنین این افراد بهتر است از پر خوری کردن بپرهیزند .

 

درمان رفلاکس معده


درمان بیماری رفلاکس معده در ابتدا به صورت دارو درمانی است ولی در صورتی که بیماری کاملا از بین نبرد و علائم آن شدت پیدا کند و پزشک می تواند عمل جراحی را توصیه نماید .

 

نتیجه گیری


پیشگیری بهتر از درمان است . در صورت مشاهده علائم بیماری بدون معطلی به متخصص گوارش مراجعه نمایید تا از شدت و پیشرفت بیماری بکاهید .  

تمامی حقوق مادی و معنوی برای ماوراطب ( سپهر گستر ماوراطب ) محفوظ می باشد