هرچه بازار مد و زیبایی داغ تر می شود، انواع جراحی های زیبایی بیشتر مورد استقبال زنان و مردان قرار می گیرند. فارغ از اینکه آیا انجام جراحی های زیبایی کار درستی است یا خیر، باید بدانید "زیبایی" نیمی از چیزی است که بعد از عمل به دست خواهید آورد! هر عمل جراحی دارای ریسک ها و عوارضی است که باید با دقت هرچه تمام تر مد نظر قرار بگیرند. جراحی پروتز سینه یکی از روش های فرم دهی و زیباسازی بدن است که برای بزرگ کردن سینه ها انجام می شود. خانم هایی که به دلیل داشتن سینه های کوچک از ظاهر خود رضایت ندارند، با انجام این جراحی می توانند به فرم و سایز ایده آل خود دست پیدا کنند. نمی توان انکار کرد که موفقیت آمیز بودن این جراحی، تاثیر بسیار مثبتی روی روحیه و اعتماد بنفس زنان خواهد داشت! اگر قصد انجام پروتز سینه را دارید، یا به تازگی آن را انجام داده اید، این مقاله مخصوص شما است… با ما همراه باشید
پروتز سینه در واقع روشی برای بزرگ کردن سینه در خانم ها است. این روش به صورت جراحی و تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. خانم هایی که دارای سینه های کوچک و یا نامتقارن هستند و از این بابت دچار احساس ناخوشایند نسبت به خود شده اند، می توانند جراحی پروتز سینه را بعنوان یک گزینه مد نظر داشته باشند.
همچنین خانم هایی که در اثر زایمان، شیر دهی و یا افزایش سن، احساس می کنند زیبایی و جذابیت سینه های خود را از دست داده اند، امکان استفاده از این روش را دارند.
پروتز سینه، کیسه هایی از جنس سیلیکون یا مواد دیگر هستند که در سایز مناسب، روی عضله سینه و زیر برآمدگی سینه قرار می گیرد.
پروتز های سینه بر اساس مواد سازنده ی آنها در 2 گروه طبقه بندی می شوند:
پرکاربرد ترین نوع پروتز سینه، پروتز های سیلیکونی هستند که تقریبا حالت چسبندگی دارند. این نوع پروتز به دلیل اینکه به بافت طبیعی سینه شباهت دارد، مورد توجه بیشتر قرار میگیرد.
این انواع پروتز، کیسه هایی کروی شکل هستند که درون آنها با آب نمک استریل پر شده است. لایه ی بیرونی پروتز های سالینی از جنس سیلیکون است. در صورتی که این پروتز ها در اثر ضربه یا هرگونه آسیب، پاره شوند، هیچ گونه مشکلی برای بدن ایجاد نخواهند کرد. زیرا مایع درون آن ها توسط بدن جذب می گردد.
همه ی افرادی که قصد انجام جراحی زیبایی دارند، برای دانستن اینکه قرار است چه تغییری را مشاهده کنند، هیجان زده اند. اگر شما نیز قصد انجام جراحی پروتز سینه را دارید، اولین و مهم ترین قدمی که لازم است برای آن بردارید، پیدا کردن جراح متخصص با مهارت و تجربه ی کافی در این حیطه است. پزشک شما می تواند با بررسی وضعیت شما و درخواستی که دارید، مناسب ترین حالت را به شما پیشنهاد دهد. علاوه بر این، از طریق دستگاه ها و نرم افزار های به روز پزشکی، می توانید تصویری 3 بعدی از حالت ها و اندازه های مختلف سینه را بر بدن خود ببینید.
برای انجام جراحی پروتز سینه بیمار باید در حالت بیهوشی قرار گرفته باشد؛ زیرا هرگونه تنش، اسپاسم و حرکت عضلانی می تواند در جریان و نتیجه ی جراحی اختلال ایجاد کند.
برای اینکه پروتز ها درون سینه قرار داده شوند، جراح برش هایی را در قسمت هایی از سینه که کمتر دیده می شوند، ایجاد خواهد کرد. این نواحی معمولا زیر سینه، کنار سینه سمت بازو ها و یا دور هاله سینه هستند. پس از آن، پروتز ها در جای تعیین شده، زیر و یا روی عضله سینه قرار داده شده و در نهایت، برش ها به وسیله ی بخیه جذبی بسته خواهند شد.
تمام نکات و دستورالعمل های لازم قبل از جراحی را پزشک شما در اختیار شما قرار خواهد داد. در ادامه ی مطلب به صورت مختصر به برخی از مهم ترین این نکات مراقبتی اشاره خواهیم کرد:
جراحان برای قرار دادن پروتز سینه، از دو روش استفاده می کنند.
در این حالت، پروتز روی عضله سینه و زیر غدد شیری قرار گرفته و فرد نمی تواند در آینده فرآیند شیردهی را انجام دهد.
پروتز ها از طریق برش زیر سینه دقیقا زیر عضله و کانال شیری قرار داده می شود. بنابراین اختلالی در مورد شیردهی ایجاد نخواهد کرد.
در روش قرار دادن پروتز روی عضله سینه، بیمار دوران نقاهت کمتری را سپری کرده و همچنین هزینه ی کمتری دارد. اما پروتز زیر عضله سینه، امن تر است. زیرا به غدد شیری هیچ آسیبی وارد نخواهد کرد.